Kostenloser Versand in ganz Deutschland
Schnelle und sichere Zahlung
38 + Jahre Erfahrung
Kostelose Beratung von Spezialisten
€699,00 Inkl. MwSt.
Verfügbarkeit:
Nicht auf Lager
Lieferzeit:
(Nicht auf Lager) Lie­fer­zeit ca. 8-12 Tage
  • Offizielle Sony dealer
  • Kostenloser versand in ganz Deutschland
  • Immer 2 Jahre Garantie
  • Rückgabe innerhalb von 14 Tagen
  • Zertifizierter Trusted shop mit ein rating Sehr gut 4.8/5
  • Kostelose beratung von Spezialisten

Sony STR-DN1080 7.2 kanaals surround receiver
De nieuwe 7.2-kanaals home theatre AV-receiver van Sony ontving al een vijf sterren review van het toonaangevende en onafhankelijke (online) magazine WhatHifi?. Ook is de surround receiver bekroond tot Beste Home Cinema Versterker 2017 in zijn prijsklasse. Onze specialisten kunnen zich volledig vinden in deze review, want de Sony STR-DN 1080 is ontworpen voor de toekomst. Zo biedt de AV-ontvanger volledige ondersteuning aan de nieuwste geluidstechnieken zoals Dolby Atmos en DTS:X waarmee je als luisteraar wordt omringt door driedimensionale audio van bioscoopkwaliteit. Daarnaast speelt de Sony AV-receiver alle digitale geluidsbronnen af in optimale hi-res audiokwaliteit dankzij Direct Stream Digital (DSD). Uiteraard is het ook mogelijk om muziek te streamen via Wi-Fi, Bluetooth, NFC en ingebouwde Chromecast. Ook op het gebied van beeldkwaliteit bewijst de Sony STR-DN 1080 gebouwd te zijn voor de toekomst. De surround receiver levert een ultieme kijkervaring doordat het systeem over volledige 4K HDR compatibiliteit beschikt.

Sony 4K HDR
Ervaar de meest optimale 4K-beeldweergave van bron tot scherm zonder enig kwaliteitsverlies. De Sony STR-DN 1080 surround receiver is compatibel met HDCP2.2 en het Dolby HDR-format Dolby Vision. Geef uw huidige of nieuwe home-entertainment systeem een volwaardige upgrade naar een ware thuisbioscoop. Dankzij de doorvoer van High Dynamic Range geniet je voortaan van films, games en tv-programma’s met een ongelofelijke helderheid en beeldcontrast. De nieuwste HDR-standaarden als HDR10, HLG (Hybrid Log Gamma) en Dolby Vision worden allemaal ondersteund. Het grote dynamische bereik van HDR maken het beeld nog rijker en levendiger.

Veelzijdige surround sound
De Sony STR-DN 1080 biedt naast Dolby Atmos en DTS:X geluidstechnieken ook flexibele opties voor het creëren van de perfecte surround sound opstelling. Dankzij de veelzijdige speaker oplossingen is het mogelijk om de 7.1.2 luidspreker kanalen optimaal te benutten. Creëer een 360-graden surround sound beleving met behulp van Dolby Atmos en Phantom Surround Back technologie en omgeef jezelf volledig met geluid vanuit alle richtingen. Ook wanneer er geen sprake is van een 7.1 opstelling met luidsprekers achter je luisterpositie, simuleert de Phantom Back speaker instelling voor een geluidsreproductie van fysieke back speakers. Met de DTS:X-decodering worden diverse soorten geluid van elkaar onderscheiden en zeer nauwkeurig geprojecteerd middels Object-based audio. Heb je slechts beperkt de ruimte met een soundbar, twee frontspeakers en/of subwoofer? Geen probleem, want S-Force PRO Front Surround levert een dynamisch geluidsveld en bootst audioweergave na van een volwaardige 5.1 opstelling. De Sony STR-DN 1080 verzorgt een ideale geluidsweergave voor elk type leefruimte, ongeacht de afmeting van je leefruimte en opstelling van de luidsprekerinstallatie.

Noch keine Bewertungen

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen

Kundenmeinung hinzufügen
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

Kostenlose Beratung

Der Audio & Hifi Experte mit 38 Jahren Erfahrung!

Versand

Kostenloser Versand

Retouren

14 Tage Rückgaberecht

 

 

wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt.

Nicht auf Lager

Die gewünschte Anzahl für "" ist momentan nicht verfügbar