• HiFiCorner
  • Posts
  • HiFi & Tech Headlines Woensdag 29 November

HiFi & Tech Headlines Woensdag 29 November

De beste HiFi & Tech Headlines + Deals

Jouw bron voor HiFi en Tech.

Hallo ,

Sinterklaas 🎁 is weer in het land en daarom hebben we een leuk lijstje gemaakt met onze top 5 Sinterklaas cadeautjes voor de HiFi liefhebber. Verder op in deze mailing het laatste HiFi en Tech nieuws.

Scroll naar beneden voor de Headlines in Tech & HiFi. 👇

🎁 Top 5 (Sinterklaas) Cadeautjes

Voor de HiFi-liefhebbers die deze Sinterklaas iets speciaals willen schenken: de Essentials Damping Feet dempende voetjes zijn een uitstekende keuze. Deze kleine upgrades kunnen een groot verschil maken in de geluidskwaliteit van je audioapparatuur. Ze minimaliseren trillingen en resonantie, waardoor je een zuiverder en gedetailleerder geluid ervaart. Bovendien zijn ze een subtiele en betaalbare manier om je HiFi-systeem te verbeteren. Een perfect Sinterklaas cadeau voor de audiofiel die al alles lijkt te hebben! Bekijk hier het alternatief van AudioQuest.

Voor degenen die iets handigs zoeken als Sinterklaasgeschenk, zijn Apple AirTags een uitstekende keuze. Deze kleine, maar krachtige trackers zijn ideaal voor iedereen die vaak belangrijke spullen kwijtraakt. Bevestig een AirTag aan sleutels, tassen of andere waardevolle voorwerpen en vind ze gemakkelijk terug met de Zoek Mijn-app op je iPhone. Met hun discrete ontwerp en gebruiksvriendelijke technologie zijn AirTags het perfecte cadeau voor zowel de techliefhebber als de vergeetachtige Sint.

Op zoek naar een slim Sinterklaascadeau voor de film- en serie-liefhebber? De Google Chromecast 4K is een uitstekende keuze. Dit kleine apparaatje tovert elke televisie om tot een smart TV, waardoor je gemakkelijk kunt streamen in 4K-kwaliteit. Van Netflix tot YouTube, alles is binnen handbereik. De Chromecast is gebruiksvriendelijk en werkt naadloos met smartphones en tablets. Het is een ideaal geschenk voor iedereen die graag vanuit hun luie stoel geniet van hoge kwaliteit entertainment, zonder de complexiteit van extra apparatuur. Perfect voor een gezellige filmavond tijdens de feestdagen!

Voor de audiofielen die hun geluidservaring deze Sinterklaas naar een hoger niveau willen tillen, zijn de NorStone Stylum 2 speakerstandaarden een perfecte keuze. Deze stijlvolle, zwart zijdeglans standaarden bieden niet alleen een elegante uitstraling voor elke woonkamer, maar verbeteren ook de akoestische prestaties van je speakers. Ze zorgen voor een optimale plaatsing en stabiliteit, waardoor je een helderder en meer gebalanceerd geluid krijgt. Een praktisch en esthetisch verantwoord cadeau voor elke muziekliefhebber die zijn luisterervaring serieus neemt!

In een kleine stad, waar muziek en gezelligheid hand in hand gaan, was er eens een Sinterklaas die op zoek was naar het perfecte cadeau. Hij wilde iets geven wat zowel persoonlijk als veelzijdig was. Toen ontdekte hij de HiFi cadeaukaart.

🔊 Tech & HiFi Headlines 🔊

🔈 Dolby Atmos alternatief van Google en Samsung

Samsung en Google werken aan een revolutionaire 3D ruimtelijke audiotechnologie genaamd 'Immersive Audio Model and Formats' (IAMF), bedoeld als open-source alternatief voor Dolby Atmos. Gelanceerd in 2020, focust IAMF op drie hoofdfuncties: realistisch verticaal geluid, AI-gestuurde scèneanalyse, en aanpasbare audio-instellingen voor gebruikers. IAMF, dat AI gebruikt om geluid in films en tv-shows te optimaliseren, kan bijvoorbeeld dialogen benadrukken of geluidseffecten versterken. Deze ontwikkeling zou de toekomst van Dolby Atmos in Samsung-tv's kunnen beïnvloeden. Meer details worden verwacht tijdens CES 2024. Lees het hele artikel in het Engels hier.

🛻 De CyberTruck is er nu echt….

Tesla’s Cybertruck: foto autoweek/tesla

Tesla's langverwachte Cybertruck is eindelijk gearriveerd, zij het in beperkte aantallen. De mede door wereldwijde uitdagingen is de lancering vertraagd. Nu, te midden van dalende winstmarges en toenemende concurrentie brengt Tesla een beperkte batch Cybertrucks uit in een uitdagende markt. De Cybertruck, dat zich onderscheidt door zijn hoekige, dystopische design, stelt Tesla voor grote productie-uitdagingen. Dit komt vooral vanwege het gebruik van dik, moeilijk te bewerken staal en ongebruikelijke vormen. Mede door dit bijzondere ontwerp verwachten we niet snel dat de Cybertruck van Tesla beschikbaar zal komen in Nederland. (bron)

Dan D'Agostino's High-end versterker.

foto: Dan D'Agostino

Dan D'Agostino's nieuwste high-end versterker, de Momentum MxV, mikt op een uitzonderlijk hoog niveau van audioprestaties. Als onderdeel van de luxueuze Momentum-serie biedt deze geïntegreerde Class A-versterker 250W output in 8 ohm en een unieke tweedelige constructie voor verbeterde signaalisolatie. Met geavanceerde circuitontwerpen en een robuuste koeling, belooft het een verfijnde geluidservaring. Extra modules voor digitale en streaming functionaliteiten en vinyl playback zijn beschikbaar tegen extra kosten. Met een prijskaartje van £73,998 voor het basismodel, richt de Momentum MxV zich op de echte audiofiel die zoekt naar topklasse in geluidskwaliteit. (bron)

Meer Sinterklaas cadeautjes….

HiFi Outlet, HiFi met een krasje voor een lagere prijs.

👉 Ugreen kabels, HDMI, USB-C, netwerk, hoge kwaliteit zeer lage prijzen tussen 15-20% korting met coupon (staat bij artikel)

Top Speaker Aanbiedingen:

Twijfel over welke speakers je wilt kopen?

Doe onze uitgebreide training waarin wij alle tips en tricks geven voor het aankopen van HiFi speakers.

Top beamers Deals

Veel lees plezier,

🔉 Team Hificorner 🎶 

Wellicht is dit ook een leuke nieuwsbrief voor je:

EmercifySell More To The Customers You Already Have.

Goed om te weten: Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je ingeschreven bent voor de Hificorner.nl mailing. Om deze nieuwsbrief mogelijk te maken werken wij soms met sponsors en soms met affiliate links. Daarbij kan het zijn dat wij een zeer klein percentage ontvangen als je een van de aanbiedingen koopt in deze nieuwsbrief. Als een bericht of link is gesponsord kan je dat herkennen aan het * teken bij het bericht.