• HiFiCorner
  • Posts
  • HiFi & Tech Headlines Dinsdag 28 November

HiFi & Tech Headlines Dinsdag 28 November

De beste HiFi & Tech Headlines + Deals

Jouw bron voor HiFi en Tech.

Hallo ,

Na ruim een week allemaal aanbiedingen, is het nu weer rustig… Of toch niet? Veel webshops hebben de prijzen nog niet aangepast, dus als je nog wat zoekt dan kan het nu nog….? Voor hoe lang dat weet niemand, maar onze ervaring is dat de komende uren of dagen de prijzen weer zullen stijgen. Aangezien de meeste webshops alles met de hand moeten aanpassen en ze het druk genoeg hebben met het verwerken van alle bestellingen zal het feestje nog wel even doorgaan…. Daarom hebben we nog even de beste deals, welke je nu nog steeds kan scoren hieronder gezet. (even naar beneden scrollen.)

🔊 HiFi Headlines 🔊

Gelukkig is er ook ander nieuws! Er gebeurt weer wat 🙂 Voor de HiFi-liefhebbers onder ons, hier is een boeiend nieuwtje: HARMAN/Kardon, tegenwoordig de dochteronderneming van Samsung Electronics, heeft Roon Labs overgenomen. Roon, een favoriet onder muziekfanaten, biedt hoogwaardige audio- en metadataservices. Het is beroemd om zijn topkwaliteit muziekaggregatie, connectiviteit, en streamingtechnologie. De oprichters van Roon, voormalige ingenieurs van Sooloos en Meridian Audio hebben een indrukwekkend platform gecreëerd dat muziek uit diverse bronnen samenbrengt in een uniforme, metadata-gedreven interface. Deze interface is compatibel met een breed scala aan apparaten, zoals Airplay, Chromecast, Sonos, en honderden andere 'Roon Ready' apparaten​. Dit zal er toeleiden dat Harman/Kardon en ook Samsung beter kunnen inspelen op de behoefte van de consument dat hard en software prettiger met elkaar werkt. (bron)

Nieuwe JBL Authentics

Jaren geleden zagen we een prototype op de CES in Las Vegas en NU zijn ze eindelijk te koop Dé JBL Authentics serie en ze zijn echt heel gaaf. Bekijk ze hier.

🔈 Monitor Audio Gold 200 (een extra uitgebreide review)

Monitor Audio Gold 200 - details

Audiofielen opgelet: een hernieuwde blik op de Gold 200 luidsprekers van Monitor Audio. Deze 3-weg vloerstaanders, met twee 165 mm RDT II basdrivers en een 64 mm C-CAM middenbereikdriver, plus een MPD hoogfrequentie transducer module, bieden een meeslepende luisterervaring.

De Gold 200's schitteren met heldere hoge frequenties en een gecontroleerde midrange. De bas is diep, precies en direct, en imponeert met zijn kracht. In de 4 Ohm modus komen deze luidsprekers echt tot leven, met een opmerkelijke daling van de ruisvloer en een verbeterde complexiteit in het geluid. Of het nu gaat om krachtige of intieme muziekstukken, de Gold 200's bieden een laag-ruis, hoog-helderheid prestatie die elke nuance van muziek naar voren brengt. Dit zijn luidsprekers die in elk seizoen en voor elke gelegenheid uitblinken. Lees de gehele review in het engels hier.

Deze deals zijn er nog steeds…

We zien dat je op dit moment in deze outlet nog enkele Bowers & Wilkins speakers kunt kopen voor de Black Friday prijs (met erg veel voordeel) we verwachten wel dat ze zeer snel zijn uitverkocht

👉 Ugreen kabels, HDMI, USB-C, netwerk, hoge kwaliteit zeer lage prijzen tussen 15-20% korting met coupon (staat bij artikel)

Top Speaker Aanbiedingen welke je nu nog kan kopen:

Top beamers Deals

Veel lees plezier,

🔉 Team Hificorner 🎶 

Wellicht is dit ook een leuke nieuwsbrief voor je:

EmercifySell More To The Customers You Already Have.

Heb je wat gehad aan de HiFi Newsletter van vandaag?

Login or Subscribe to participate in polls.

Goed om te weten: Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je ingeschreven bent voor de Hificorner.nl mailing. Om deze nieuwsbrief mogelijk te maken werken wij soms met sponsors en soms met affiliate links. Daarbij kan het zijn dat wij een zeer klein percentage ontvangen als je een van de aanbiedingen koopt in deze nieuwsbrief. Als een bericht of link is gesponsord kan je dat herkennen aan het * teken bij het bericht.