HiFi Headlines 17 augustus

Het laatste HiFi nieuws, direct in je inbox

Jouw bron voor HiFi en Tech.

Hallo ,

Het is een tijdje geleden sinds onze laatste communicatie - een jaar om precies te zijn. We zijn verheugd om terug te zijn met de HiFi Corner Nieuwsbrief. In deze nieuwe serie ontvang je wekelijks รฉรฉn email met daarin de nieuwste trends op het gebied van HiFi en technologie.

We struinen wekelijks het internet af om voor jou de meest interessante nieuwsitems op het gebied van HiFi en technologie te selecteren.

Veel lees plezier,

๐Ÿ”‰ Team Hificorner ๐ŸŽถย 

๐Ÿ”Š HiFi Headlines ๐Ÿ”Š

โšก๏ธ Technologie Headlines โšก๏ธ

๐Ÿš€ Tips & Tricks ๐Ÿš€

Ontdek hoe je hi-res FLAC krijgt op Tidal, de muziek streaming service met high res audio. De toekomst van hoogwaardige streaming op Tidal is nu beschikbaar met HiFi Plus. Haal het maximale uit je HiFi set en Tidal met deze instellingen:

Haal het maximale uit je HiFi set met deze tips van HiFi Trends.

๐Ÿ’ธ Aanbiedingen ๐Ÿค

Aanbiedingen zijn door ons geselecteerd, het kan zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Wij verwijzen alleen naar de aanbieding, wij zijn niet de leverancier.

Wellicht is dit ook een leuke nieuwsbrief voor je:

EmercifySell More To The Customers You Already Have.
Cult of Mac TodayOur daily roundup of Apple and tech news and opinion.

Heb je wat gehad aan de HiFi Newsletter van vandaag?

Login or Subscribe to participate in polls.

Goed om te weten: Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je ingeschreven bent voor de Hificorner.nl mailing. Om deze nieuwsbrief mogelijk te maken werken wij soms met sponsors en soms met affiliate links. Daarbij kan het zijn dat wij een zeer klein percentage ontvangen als je een van de aanbiedingen koopt in deze nieuwsbrief. Als een bericht of link is gesponsord kan je dat herkennen aan het * teken bij het bericht.