HiFi Headlines 31 augustus

Het laatste HiFi & Tech nieuws, direct in je inbox

Jouw bron voor HiFi en Tech.

Hallo ,

Vandaag is de IFA open gegaan voor handelaren en de pers, daardoor is er veel nieuws te melden en dit is nog maar het begin.

In deze e-mail de highlights van de IFA in Berlijn. Het grootste technologie evenement voor de consument en natuurlijk het evenement op het gebied van HiFi. Niet alle grote HiFi merken zijn hier aanwezig, maar we zien wel opkomende merken en dat maakt de IFA juist zo leuk.

Nog niet alle Nederlandse media hebben alle artikelen online staan op het moment dat wij deze e-mail schrijven. Daarom linken we soms naar de Engelstalige bronnen. Het meest bizarre wat we tot nu toe gezien hebben is de TV in een koffer van LG…

Scroll snel naar beneden voor alle headlines en aanbiedingen.

Onderaan in deze email zie je ons overzicht met aanbiedingen van vandaag.

Veel lees plezier,

🔉 Team Hificorner 🎶 

🔊 HiFi Headlines 🔊

⚡️ Technologie Headlines ⚡️

🚀 Tips & Tricks 🚀

HiFi Trends heeft een artikel geschreven over; wat moet je nu uitgeven voor een HiFi systeem?

💸 Aanbiedingen 🤝

Aanbiedingen zijn door ons geselecteerd, het kan zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Wij verwijzen alleen naar de aanbieding, wij zijn niet de leverancier.

Wellicht is dit ook een leuke nieuwsbrief voor je:

EmercifySell More To The Customers You Already Have.
Cult of Mac TodayOur daily roundup of Apple and tech news and opinion.

Goed om te weten: Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je ingeschreven bent voor de Hificorner.nl mailing. Om deze nieuwsbrief mogelijk te maken werken wij soms met sponsors en soms met affiliate links. Daarbij kan het zijn dat wij een zeer klein percentage ontvangen als je een van de aanbiedingen koopt in deze nieuwsbrief. Als een bericht of link is gesponsord kan je dat herkennen aan het * teken bij het bericht.