HiFi Headlines 10 maart

Het laatste HiFi & Tech nieuws, direct in je inbox

Jouw bron voor HiFi en Tech.

Hallo ,

Het is bijna lente en dan zien we dat er veel reuring is in HiFi en technologieland. Zoals de nieuwe Q acoustic speakers en vele andere mooie aanbiedingen, zie onderaan deze email. Kan je jezelf eindelijk trakteren op een betere geluidservaring of die langverwachte thuisbioscoop.

Onderaan in deze email zie je ons overzicht met aanbiedingen van vandaag.

Veel lees plezier,

🔉 Team Hificorner 🎶 

🔊 HiFi Headlines 🔊

Ondanks de baanbrekende inspanningen van de Amerikanen in de ontwikkeling van vroege geluidstechnologieën, hebben Britse innovators een cruciale rol gespeeld bij het bevorderen van audiokwaliteit met een reeks opmerkelijke primeurs. Van de uitvinding van de microfoon door David Edward Hughes in de late 19e eeuw tot baanbrekende ontwikkelingen in stereogeluid en elektrostatische luidsprekers. Verder lees je in dit artikel hoe Britse uitvindingen de manier waarop we muziek en geluid ervaren heeft gevormd. Zie link hieronder voor meer:

⚡️ Technologie Headlines ⚡️

💸 Aanbiedingen 🤝

Bekijk ook deze platenspeler van JBL met bluetooth dit weekend in de aanbieding. En deze KEF LS50 (wireless) zijn vandaag extra scherp geprijsd zie hier.

Aanbiedingen zijn door ons geselecteerd, het kan zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Wij verwijzen alleen naar de aanbieding, wij zijn niet de leverancier.

Wellicht is dit ook een leuke nieuwsbrief voor je:

EmercifySell More To The Customers You Already Have.

Heb je wat gehad aan de HiFi Newsletter van vandaag?

Login or Subscribe to participate in polls.

Goed om te weten: Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je ingeschreven bent voor de Hificorner.nl mailing. Om deze nieuwsbrief mogelijk te maken werken wij soms met sponsors en soms met affiliate links. Daarbij kan het zijn dat wij een zeer klein percentage ontvangen als je een van de aanbiedingen koopt in deze nieuwsbrief. Als een bericht of link is gesponsord kan je dat herkennen aan het * teken bij het bericht.