• HiFiCorner
  • Posts
  • HiFi Cyber Monday Deals 27 November

HiFi Cyber Monday Deals 27 November

De beste HiFi Deals

Jouw bron voor HiFi en Tech.

Hallo ,

Het is Cyber Monday en dat is over het algemeen de laatste dag van ruim een week heel veel korting. Meestal zien we altijd veel unieke deals tijdens Cyber Monday en dat klopt, zoals extra voordeel op VPN software sluit deze nu hier af voor extra privacy. Of extra voordeel op luisterboeken

Maar we zien ook (nog) betere aanbiedingen op headsets en HiFi.

Hieronder onze top lijstjes: (en vergeet je partner niet)

Onze Top 10 Cyber Monday Deals 27 November:

Wat is Cyber Monday?

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is een online winkeldag die volgt op Thanksgiving in de VS, voor het eerst geïntroduceerd in 2005. Het idee was dat mensen, terug op het werk na een weekend, de snelle internetverbindingen op kantoor zouden gebruiken om online koopjes te zoeken. Nu is het wereldwijd een van de grootste winkeldagen met enorme kortingen op diverse producten, variërend van elektronica tot kleding. Deze dag markeert vaak het begin van een verkoopseizoen dat doorloopt tot begin december.

Achtergrond

EXTRA DEALS

We kwamen nog meer leuke deals tegen, zoals alles van Apple erg voordelig. Daarnaast extra voordeel op Sennheiser en JBL. Beetje beveiliging is ook wel prettig met zoveel hardware in huis 😉 en ons favoriete IT kabel merk geeft ook extra veel korting op Cyber Monday.

Top 10 Speaker Aanbiedingen:

10: LYNGDORF FR-1 NG platte speakers €499,50 per stuk

Top 6 beamers:

Top 5 Home Automation Deals

2: SwitchBot Slimme Gordijnopener of SwitchBot Binnenthermometer en -hygrometer - bekijk alles in de SwitchBot store

Kabels?

Zoek je nieuwe accessoires zoals kabels? Bekijk de deals hier.

Veel lees plezier,

🔉 Team Hificorner 🎶 

P.S. Scroll even HELEMAAL naar beneden voor leuke deals, ze hebben alleen niks met HiFi te maken, maar kunnen wel erg handig zijn 😁

Voor je partner of voor je zelf? 70% extra voordeel bij Brandfield!!!

💸 Black Friday Cyber Monday Aanbiedingen 🤝

De beste deals van Maandag 27 November:

Gebruik deze link zodat je direct 20% korting krijgt op alles bij Hifi.art

écht veilig internet?

VPN en écht veilige email service

LETOP er gaat niets boven een écht veilige internet verbinding en e-mail software. Wij zijn al jaren groot fan van Proton email en sinds kort de VPN service. Nu tijdelijk 60% korting!!!

Aanbiedingen zijn door ons geselecteerd, het kan zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Wij verwijzen alleen naar de aanbieding, wij zijn niet de leverancier.

Wellicht is dit ook een leuke nieuwsbrief voor je:

EmercifySell More To The Customers You Already Have.

Heb je wat gehad aan de HiFi Newsletter van vandaag?

Login or Subscribe to participate in polls.

Goed om te weten: Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je ingeschreven bent voor de Hificorner.nl mailing. Om deze nieuwsbrief mogelijk te maken werken wij soms met sponsors en soms met affiliate links. Daarbij kan het zijn dat wij een zeer klein percentage ontvangen als je een van de aanbiedingen koopt in deze nieuwsbrief. Als een bericht of link is gesponsord kan je dat herkennen aan het * teken bij het bericht.