• HiFiCorner
  • Posts
  • HiFi Black Friday Deals 23 November

HiFi Black Friday Deals 23 November

De beste HiFi Deals

Jouw bron voor HiFi en Tech.

Hallo ,

Het is nog een paar uur en dan begint Black Friday écht en wij weten inmiddels dat er nog een paar hele leuke aanbiedingen aankomen, maar zoals afgelopen week ook al een keertje aangeven. Op is op, dat geldt ook voor de aanbiedingen die je vandaag kunt scoren.

Radio? FM? Dat kan echt niet meer…

FM is natuurlijk bijna over en waarschijnlijk zit je favoriete radio station al jaren niet meer op een FM frequentie. Internet radio’s en DAB radios hebben de toekomst en onlangs kwamen wij deze Hama HiFi DAB + Internet radio tegen met erg goede specificaties. Nu voor maar 163 Euro, in standaard hifi set formaat dus een prima uitbreiding op je bestaande HiFi set.

Compacte HiFi

Denon verkoopt al jaren compacte HiFi systemen en zien nu net een flash deal met de RCD-N11DAB in de kleur zwart, voor zolang de voorraad strekt voor maar 479Euro.

Een Buizen voorversterker, voor o.a. je platenspeler, voor nog geen 65 Euro en meer dan 485 review met een gemiddelde beoordeling van 4,2 uit 5 lijkt ons dit echt een top deal. Bekijk het hier.

Kabels?

Zoek je nieuwe accessoires zoals kabels? Bekijk de deals hier.

écht veilig internet?

VPN en écht veilige email service

LETOP er gaat niets boven een écht veilige internet verbinding en e-mail software. Wij zijn al jaren groot fan van Proton email en sinds kort de VPN service. Nu tijdelijk 60% korting!!!

Veel lees plezier,

🔉 Team Hificorner 🎶 

P.S. Scroll even HELEMAAL naar beneden voor leuke deals, ze hebben alleen niks met HiFi te maken, maar kunnen wel erg handig zijn 😁

💸 Black Friday Week Aanbiedingen 🤝

De beste deals van Donderdag 23 November:

Gebruik deze link zodat je direct 20% korting krijgt op alles bij Hifi.art

Black Friday Prijsgarantie bij HiFi Klubben, wacht niet tot het is uitverkocht, bestel je nu en is het product op Black Friday goedkoper? Dan krijg je het verschil terug.

Aanbiedingen zijn door ons geselecteerd, het kan zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Wij verwijzen alleen naar de aanbieding, wij zijn niet de leverancier.

Wellicht is dit ook een leuke nieuwsbrief voor je:

EmercifySell More To The Customers You Already Have.

Heb je wat gehad aan de HiFi Newsletter van vandaag?

Login or Subscribe to participate in polls.

Goed om te weten: Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je ingeschreven bent voor de Hificorner.nl mailing. Om deze nieuwsbrief mogelijk te maken werken wij soms met sponsors en soms met affiliate links. Daarbij kan het zijn dat wij een zeer klein percentage ontvangen als je een van de aanbiedingen koopt in deze nieuwsbrief. Als een bericht of link is gesponsord kan je dat herkennen aan het * teken bij het bericht.