• HiFiCorner
  • Posts
  • HiFi Black Friday Deals 22 November

HiFi Black Friday Deals 22 November

De beste HiFi Deals

Jouw bron voor HiFi en Tech.

Hallo ,

Vandaag mogen we weer stemmen, je kunt nog een uurtje dus als je het nog niet gedaan hebt… Is dit misschien wel het moment 😃

Zoals altijd is het aan het einde van het jaar wat rustig qua introducties rondom tech en HiFi, alle grote merken hebben de nieuwe producten al in september gelanceerd, zodat ze nu in de winkel liggen.

Een nieuwtje viel ons wel op: Sonos heeft min of meer bevestig dat ze met een hoofdtelefoon op de markt gaan komen. Eentje in de prijsklasse rond de $400 (US Dollar), geen idee wat wij er van moeten verwachten, Sonos is wel redelijk gebruiksvriendelijk maar voor de geluidskwaliteit zijn er wel alternatieven, zoals Bluesound of Denon met HEOS als het gaat om streaming audio. Voor hoofdtelefoons hebben wij toch meer voorkeur voor merken zoals Sennheiser. Bij Bol hebben ze vandaag trouwens 25% korting op heel veel hoofdtelefoons.

Nieuwe TV?

Op de CES in Las Vegas valt het ons al jaren op, daar staan niet alleen de bekende merken, maar ook voor ons in Nederland relatief onbekende merken. Waar Samsung in Nederland marktleider is, zien we in Amerika dat merken als TCL, Hisense en Vizio de grote namen zijn. Nu hebben we zelf onlangs een TCL TV gekocht en we zijn postief over de functies, ze kunnen alles wat je van een smart TV verwacht, de beeldkwaliteit is meer dan prima en je hebt al een alleskunner voor minder dan 180 euro 😲

Platenspeler voorversterker

Het is voor ons ook elke dag weer een kunst om de beste deal te vinden, maar deze wil ik je niet laten onthouden. Een Buizen voorversterker, voor nog geen 65 Euro en meer dan 485 review met een gemiddelde beoordeling van 4,2 uit 5 lijkt ons dit echt een top deal. Bekijk het hier.

Zoek je nieuwe accessoires zoals kabels? Black Friday is hier begonnen.

Scroll snel naar beneden voor alle headlines en aanbiedingen.

Veel lees plezier,

🔉 Team Hificorner 🎶 

P.S. Scroll even HELEMAAL naar beneden voor leuke deals, ze hebben alleen niks met HiFi te maken 🤣

💸 Black Friday Week Aanbiedingen 🤝

De beste deals van Woensdag 22 November:

Gebruik deze link zodat je direct 20% korting krijgt op alles bij Hifi.art

Black Friday Prijsgarantie bij HiFi Klubben, wacht niet tot het is uitverkocht, bestel je nu en is het product op Black Friday goedkoper? Dan krijg je het verschil terug.

Aanbiedingen zijn door ons geselecteerd, het kan zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Wij verwijzen alleen naar de aanbieding, wij zijn niet de leverancier.

Wellicht is dit ook een leuke nieuwsbrief voor je:

EmercifySell More To The Customers You Already Have.

Goed om te weten: Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je ingeschreven bent voor de Hificorner.nl mailing. Om deze nieuwsbrief mogelijk te maken werken wij soms met sponsors en soms met affiliate links. Daarbij kan het zijn dat wij een zeer klein percentage ontvangen als je een van de aanbiedingen koopt in deze nieuwsbrief. Als een bericht of link is gesponsord kan je dat herkennen aan het * teken bij het bericht.